Kindernevendienst Kindernevendienst

Bij de Kindernevendienst zijn de kinderen vanaf 4 jaar natuurlijk welkom.
Wij vinden het fijn om de kinderen te vertellen en enthousiast te maken voor God. Ook willen we de kinderen betrekken bij het programma van de kindernevendienst. Elk kind hoort erbij!
De kindernevendienst beginnen we met een welkom en gebed. Daarna horen de kinderen een verhaal uit de Bijbel (in welke vorm dan ook). Wij volgen hiervoor de methode Vertel het Maar. We praten hier ook nog over door met de kinderen en vullen de tijd daarna op met een knutsel, een spel, een filmpje, een lied of iets anders wat bij het verhaal past.
 Als je in groep 8 zit, begint de kindernevendienst gelijk aan het begin van de dienst, dus ben je voor de dienst welkom in het jeugdhonk, achterin de kerk. Ook hier beginnen we meestal met een welkom en gebed, maar omdat we kort te tijd hebben (en de kinderen ook de rest van de kerkdienst mee maken) vullen we het ook wel een lekker anders in. Net voor de zomervakantie hebben we een afscheidsdienst met de kinderen. De invulling van deze dienst wordt voor en door de kinderen zelf voorbereid.

Bij ons enthousiaste club leiding horen:
Annemieke, Herma, Nicole, Nellie, Jacoline, Chris, Mariska, Walter, Melanie, Martine, Carolina, Joëlle, Elize en Gabriëlla.

Voor vragen of iets anders kunt u bij de contactpersonen terecht:
Jacoline Teeuwen en Martine Teeuwen. Het e-mail adres is

Collecte tijdens kindernevendienst Collecte tijdens kindernevendienst

De collecte die tijdens de Kindernevendienst wordt gehouden is voor Zuster Dulcie. Zij heeft, samen met andere zusters van de Salvatorian Sisters, verschillende kindertehuizen onder haar hoede. Een van die kindertehuizen ondersteunen wij. Dit tehuis staat in het noord-westen van Sri Lanka in de provincie Manar. We ondersteunen dit project nu al een poosje en we zien het tehuis opbloeien en comfortabeler worden. Er wonen 15 tot 20 meisjes die door omstandigheden niet meer thuis of bij familie kunnen wonen. Zij krijgen hier onderwijs en leren dingen die nodig zijn om een huishouden te kunnen houden.

Wij willen dit project blijven ondersteunen en hopen dat uw kind collecte geld mee krijgt naar de kindernevendienst.