Dankdag: in actie voor de Voedselbank IJssel en Lek

Dankdag: in actie voor de Voedselbank IJssel en Lek
Woensdag 4 november is het Dankdag. We bedanken God voor alles wat Hij dit jaar gegeven heeftOok dit jaar. Of juist dit jaar, waarin door het coronavirus veel anders was dan normaal. We vieren Dankdag én willen met elkaar mensen helpen die het nu moeilijk hebben.

Laatst kwam in het nieuws dat verschillende Voedselbanken in de problemen zitten door de coronacrisis. Er was gebrek aan personeel, veilige locaties en te weinig aanvoer van voedsel. Ook de Voedselbank IJssel en Lek kan hulp gebruiken. Zij krijgen meer aanvragen voor voedselpakketten binnen, omdat mensen in financiële problemen raken door de coronacrisis. Uw hulp wordt gevraagd!

Omdat we niet bij elkaar komen in de kerk, én extra boodschappen doen niet praktisch is, vragen we u om een financiële bijdrage voor de Voedselbank. Zij kunnen hiermee extra producten inkopen of andere kosten voor de Voedselbank betalen.
  • Voor 5 euro kan voor één gezin een ontbijt worden gekocht. Betaallink: betaal €5.  
  • Met 10 euro is er voldoende voor een warme maaltijd voor één gezin. Betaallink: betaal €10.  
  • Voor 25 euro kan voor één gezin een dag eten worden gekocht. Betaallink: betaal €25.  
Doet u mee? U kunt uw bijdrage overmaken op de rekening van Diakonie Ontmoetingskerk Bergambacht: NL20 RABO 0307 3519 55, onder vermelding van Dankdag. 


 
terug