SLIJM!

SLIJM!

Een half flesje knutsellijm, wat contactlenzenvloeistof en een bus scheerschuim, een lepel en een schaal. Meer heb je niet nodig voor een gezellige avond met de kids van club groep 4/5. 

We maakten namelijk SLIJM! En wat een lol! Bijna alle "slijmprojecten" lukten. De kinderen hielpen elkaar en maakten er allemaal iets moois van. We vergaten zelfs de limonade, zo druk was iedereen bezig. Tevreden en voldaan ging iedereen met plakhanden en glitterwangen én zijn slijm naar huis. Bekijk de foto's voor een indruk. 
Groetjes, 
Bianca en Ellen

 
Over egels en stekelvarkens

Over egels en stekelvarkens

Na een verhaal over Jelle, Olaf en Doortje begonnen we met een boom vol blaadjes. Op elk blaadje stond iets waarvoor we wilde bidden. Leuke dingen om voor te danken, maar ook verdrietige dingen waarvoor we God om hulp willen vragen.

Daarna was het tijd om aan de slag te gaan. Met het maken van een egel (of was het een stekelvarken?). Top gedaan! Bekijk de foto's maar! 

Fijne herfstvakantie en tot over twee weken op de club!

Groetjes, 
Bianca en Ellen

 
Start van nieuw seizoen Start van nieuw seizoen

Stel je eens voor; met je vriendjes en vriendinnetjes leuke dingen doen. Iets moois knutselen, een tof buitenspel of koken met elkaar. En af en toe extra bijzondere dingen, zoals een avondje bowlen, een keertje lekker eten, film kijken en een clubreisje! Klinkt je dat leuk, ja toch?

lees meer »
 
SLIJM bij club groep 4/5 SLIJM bij club groep 4/5

Een half flesje knutsellijm, wat contactlenzenvloeistof en een bus scheerschuim, een lepel en een schaal. Meer heb je niet nodig voor een gezellige avond met de kids van club groep 4/5.  We maakten namelijk SLIJM! En wat een lol! Tevreden en voldaan ging iedereen met plakhanden en glitterwangen én zijn slijm naar huis.