woensdag 21 maart 2018

Bonaventurakerk, Rijnstraat Woerden
Tijdstip:
 19:30

Op woensdagavond 21 maart om 19.30 uur vindt er een bijzondere viering in de Bonaventurakerk te Woerden plaats. Deze viering is geheel in de stijl van het oecumenisch jongerenklooster Taizé. Jaarlijks bezoeken tienduizenden jongeren uit de gehele wereld dit klooster in Frankrijk om door liederen, gebeden en stilte te worden geraakt. Deze viering wordt georganiseerd op initiatief van pastor Janneke Stam (Pax Christi Parochie) en dominee Joost Schelling (Kruiskerk). Beiden zijn frequente bezoekers van dit Franse klooster. Ze hebben ook diverse keren jongrenreizen naar Taizé begeleid.

Vanuit onze gemeente willen we aansluiten bij deze viering en ook bij de Taizé-reis (van 15 t/m 22 juli). Later dit jaar zullen er nog een aantal van deze avondgebeden georganiseerd worden. Als je meewilt naar de Taize-viering op 21 maart en/of interesse hebt voor de reis naar Taize van 15 t/m 22 juli (voor jongeren van 16-30 jaar) stuur dan een mailtje naar taize@ontmoetingskerkbergambacht.nl of een appje naar de predikant 06-22045699.

Datum:    woensdag 21 maart
Tijd:         19.30 uur  (vertrek uit Bergambacht rond 18.30 uur)
Locatie: Bonaventurakerk, Rijnstraat Woerden.