Collectes Collectes
Bij de online diensten kunt u op drie manieren uw bijdrage geven:

- Een bijdrage overmaken op de rekening van Diakonie Ontmoetingskerk Bergambacht: NL20 RABO 0307 3519 55.

- De QR-code scannen met de camera van uw mobiele telefoon. U maakt dan gebruik van de collectefunctie in de Ontmoetingskerk app. De leverancier van de app is DonkeyMobile; deze naam kunt u terugzien bij het scannen van de QR-code. Geen gebruiker van de app? Dan kunt u ook gemakkelijk met iDEAL betalen. De QR-code vindt u op de slide van de dienst of in de zondagsbrief.

- Via de Ontmoetingskerk app. Zet eenmalig via iDEAL een tegoed in de app, en u kunt bij elke dienst naar wens aan de collectes geven.

Collectebonnen
Bent u in de kerk? Dan kunt u ook collectebonnen of contant geld gebruiken. Er staat hiervoor een collectepot bij de uitgang. Natuurlijk kunt u ook met uw mobiel betalen in de kerk.