Geboortenieuws Geboortenieuws

Woensdag 5 september is Lot geboren!

Lot is de dochter van Edwin en Eline den Ouden - den Hoed. Namens de Ontmoetingskerk gefeliciteerd met dit wonder.

Uitnodiging Startweekend 22 september

Op zaterdag 22 september worden we verwacht op de boerderij van familie Verhoef (Schoonouwenseweg 60 in Stolwijk).

Om 14:00 uur verwelkomen we u met koffie, thee en wat lekkers.
Rondom de boerderij zullen we met elkaar in groepjes verschillende spellen doen. Voor wie hieraan niet deel nemen, is er gelegenheid voor een gezellig samenzijn met gezelschapsspelletjes.
Voor de allerkleinsten wordt er crèche geregeld.

Om 17:00 uur gaan we met elkaar BBQ ’en.
Voor de jeugd (jongeren vanaf de brugklas) zal er ’s avonds een gezellige avond bij de kerk zijn. Lekker chillen, een filmpje en een vuurkorf.
Voor de ouderen die opgehaald willen worden, regelen we vervoer. Dus ook voor u geldt; geef u op! Gezellig!

Opgeven kan na de morgendienst bij Jochem Roest of Marijke Prins of via email

Gemeentewandeling / Lopend Vuurtje

Gemeentewandeling zaterdag 6 oktober 2018

Graag nodigen wij jou en jullie uit voor een sportieve activiteit voor alle leeftijden!

Twee afstanden, n.l. 5 en 10 km

Start in de kerk
Welkom met limo/koffie/thee + cake
-          5 km
o   15.30uur aanwezig
o   16.00uur start wandeling
-          10 km
o   14.30uur aanwezig
o   15.00uur start wandeling
Na wandeling gezamenlijke afsluiting onder genot van limo/ biertje/ wijntje, met daarna soep + broodje.
Uiteraard zoeken we veel wandelaars, maar ook mensen die een cake willen bakken, een pannetje soep willen koken en/of broodjes willen smeren.

Er wordt een kleine (vrijwillige) bijdrage gevraagd.

Zin om mee te gaan?
Geef je dan op bij Wilma van der Leeden of Annemarieke Zwijnenburg of via intekenlijst op prikbord in de ontmoetingsruimte in de kerk.

Nieuwe privacywetgeving, actie gevraagd! Nieuwe privacywetgeving, actie gevraagd!

Zoals u in het vorige nummer van Kerkkompas heeft kunnen lezen of in het nieuws heeft gehoord, heeft ook onze gemeente te maken met de verscherpte voorschriften omtrent de privacy (AVG).
Op de website van de kerk (www.ontmoetingskerkbergambacht.nl) is onze privacyverklaring te vinden.

Klik hier voor een pdf versie van dit bericht