Kidzrock stelt zich voor Kidzrock stelt zich voor

Hoi allemaal!

Wij willen ons graag even voorstellen. Wij zijn Kidzrock!

Kidzrock is een club voor iedereen die in groep 6 of 7 zit en ook je vrienden en vriendinnen zijn van harte welkom om mee te komen naar de club! Tijdens de clubavonden gaan we actief met elkaar aan de slag met God en de Bijbel. We doen van alles zoals actieve spellen en knutselen en nog veel meer!

De clubavonden van Kidzrock zijn 1x in de 2 à 3 weken op donderdag avond in de jeugdruimte van de Ontmoetingskerk. De data zijn:

• 1 oktober
  • 15 oktober
  • 5 november
  • 26 november
  • 7 januari
  • 28 januari
  • 18 februari
  • 4 maart
  • 25 maart
  • En op vrijdag middag 16 april hebben we een afsluitende activiteit samen met groep 4/5.

Je  bent deze avonden welkom vanaf 18.50uur.  We beginnen om 19.00uur en eindigen om 20.30uur. Als je weggebracht wordt door papa of mama zouden we willen vragen om zo veel mogelijk 1,5meter afstand te houden van elkaar en de kinderen buiten voor de kerk af te zetten en weer op te halen op het pleintje bij de jeugdruimte (bij de fietsenstalling doorlopen). Alvast bedankt voor de medewerking!

Groetjes,

Mandy Spek  & Nienke van der Stoel