4de zondag van april 4de zondag van april

Verslag kloosterweekend 13-15 april 2018

Het is wellicht de “Goden verzoeken”om met 16 vrouwen op vrijdag de dertiende te vertrekken naar een stilte klooster in Arnhem.
Maar na een zeer voorspoedige reis kwamen we aan in Abdij Koningsoord. Gelegen op een prachtige plek midden in de natuur zagen wij een prachtig nieuw gebouw met een enorme krachtige en uitnodigende uitstraling.

Contactmiddag 30 april 2018

Op maandag 30 april hebben wij een “Oranje Middag” georganiseerd.
We beginnen om 14.30 uur met koffie of thee.
Voor deze middag is mevr. Henny Speksnijder uitgenodigd.
Zij is verzamelaarster van het Koninklijkhuis en verteld hierover.

Het zou leuk zijn als u ook wat meebrengt over dit onderwerp met misschien een verhaal erbij. Het kan een foto zijn van een ontmoeting of een hebbedingetje.

U komt toch zeker ook?
Voor vervoer kunt u kontakt opnemen met
Geri Vermeulen.
Tel: 352327 of 06 49740470

Paasdienst in Slothoven Paasdienst in Slothoven

Leden van de "Ontmoetingskerk" hebben een Goede Vrijdag viering in Slothoven gehouden. Het was een mooi uur, met bewoners die zichtbaar genoten en mee konden zingen. Het thema was Onvoorwaardelijke liefde.
Na afloop was er nog een ongedwongen samen zijn.

Jubileumjaar voor ons kerkgebouw

Veel gemeenteleden zullen zich weleens afgevraagd hebben hoe oud de kerkzaal eigenlijk is.

Door de huidige bewoners van de pastorie, gemeenteleden Theo en Annette Boer, werden we erop geattendeerd dat het op 18 maart precies 150 jaar geleden is dat de eerste steen van de kerkzaal is gelegd door Willem van den Berg en Adriaantje Hendrieka van der Ham.

Mede dankzij de vele uren die de kosters in hun vrije tijd besteden aan het onderhoud van kerkgebouw en inventaris kunnen we gelukkig nog steeds gebruik maken van een kerkzaal in goede conditie, ondanks de 150 jaar.
Op naar de 200 dus !!!

Nieuw: mijn bijbel app

Vanaf vandaag lanceert het Nederlands Bijbelgenootschap de app Mijn Bijbel
Maak vanaf nu gebruik van de nieuwe bijbelapp Mijn Bijbel. Met de app kun je in zes NBG-vertalingen de Bijbel lezen, waaronder de Bijbel in Gewone Taal (BGT) en Nieuwe Bijbelvertaling (NBV). De vertalingen zijn te downloaden en te lezen zonder internetverbinding.
Installeer nu
De bijbelapp zet je snel en makkelijk op je mobiel, via de Google Play Store (Android) of de App Store (iOS). Ga meteen naar de store en begin met bijbellezen: