"Op de proef" bij Pasen "Op de proef" bij Pasen

De kinderen leerden aan de hand van een proef dat door het doven van de kaars het water stijgt. Door het sterven van Jezus aan het kruis komen wij dichter bij God. 
Paasproject, De Nieuwe Schepping Paasproject, De Nieuwe Schepping

Lieve kinderen,

Wat fijn dat jullie elke zondag weer met zoveel naar de kerk komen.
We zijn inmiddels begonnen met het Paasproject, De Nieuwe Schepping.
Tijdens dit project wordt er gekeken naar hoe de schepping was en zoals die nu geworden is, maar ook hoe het straks zal zijn. Jullie horen er ook elke zondag een mooi verhaal over. Tijdens dit project hebben we natuurlijk ook het feest van PalmPasen, dus zorg dat je erbij bent! Ook hebben we het gehad over vasten, lukt het nog??
 
Misschien is het jullie ook al opgevallen, want we hebben een nieuwe leiding erbij, Elize van der Waals. Super fijn dat je ons als leiding komt versterken en we hopen dat je met veel plezier een band op mag bouwen met de kinderen en ze mag vertellen over de Heere God.
 
Groeten, namens alle leiding van de kindernevendienst,
Mariëlle

 
Kerst Kerst
Soms zijn we bang, is het spannend in ons leven. Je mag dan net als op een boot, je reddingsvest aandoen. En als je God toch even vergeet, gooit Hij zijn reddingsboei naar je uit die je mag pakken. Vandaag is het kerst, de Redder van de wereld is geboren!

 
4e advent 4e advent
Een hart gevuld met allemaal verschillende schelpen. Voor God zijn wij net als al die schelpen: allemaal anders, allemaal bijzonder, uniek. God houdt van ons allemaal. Hij wil ons allemaal dichtbij zich hebben.

 
3e advent 3e advent
Door het kompas kun je zorgen nooit de weg kwijt te raken. Gebruik Gods woord als je kompas, zodat je de juiste richting blijft volgen.

 
2e advent 2e adventHet is de 2e zondag van Advent.
Vandaag een praatje bij een emmer mosselen: de buitenkant is donker, maar van binnen is de schelp prachtig! Zo is het ook bij mensen: we kijken vaak naar de buitenkant en zien niet altijd hoe mooi iemand van binnen is.
 
Het projectlied wordt elke week begeleid door een aantal muzikale kinderen.
(Kijk bij foto's voor meer beelde rondom deze dienst)

 
1e advent 1e adventOp 1e Advent startten we het project Gegrepen door Gods liefde, met de verhalen over Jona. 
Het touw stond centraal. Gods liefdestouw en jouw levenstouw, door een knoop met elkaar verbonden. En die knoop gaat er nooit meer uit, zelfs niet als je God weleens vergeet, dan nog houdt Hij jou vast!